Velkommen til DTU Space Alumnenetværk

/upload/alumni/netvaerk/faglig/dtu space/foto-gensynsdag-2009_470.jpg

 

Hvem er vi?

Alumnenetværket under DTU Space har det privilegerede og fornemme formål at skabe de bedste vilkår for såvel faglig som social networking. Vores opgave er helt basalt at skabe de ideelle rammer for videndeling på kryds og tværs af det offentlige og private arbejdsmarked og ikke kun nationalt men i lige så høj grad internationalt. Vi bestræber os på at ramme nerven af kosmopolitten i dig, hvor du betragtes som aktiv medspiller, hvorfor vi ligeledes anbefaler, at du aktivt bidrager med input til dette netværk.  

 

Hvem er vi ikke?

Vi er ikke fastlåst i traditionelle tankemønstre eller -baner og ej heller i klassiske formidlingsformer og mener heller ikke at netværkets ideer behøver noget loft, så længe vi blot er "focused on the target".

   

Hvor vil vi hen?

Vi ønsker at alle involverede bør have et medejerskab i netværket og hermed er med til at skabe en dynamisk og selvudviklende base, hvor værdien har afsæt i det høje videnskabelige vidensniveau. Vi betragter vores arbejde og viden som en vedvarende læringsproces. Vejen til dette ædle mål nås ved interaktion i netværksgruppen samt ud fra filosofien at networking er tovejskommunikation.

 

 

Kontakt

Har du forslag, spørgsmål eller kommentarer så kontakt DTU Spaces alumnekoordinator Ulla Svensmark pr. e-mail eller på telefon (+45) 4525 9758.

Sidst opdateret af Ulla Svensmark 07.01.2013
Anker Engelunds Vej 1Bygning 101A2800 Kgs. Lyngby
Tlf. (+45) 4525 1111CVR-nr. 30060946EAN-nr. 5798000430846